Menu Premium
Loading...

Filmkings over Ghost of Tsushima, Uncharted & Tron Ascension

23/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Filmkings is weer terug van weggeweest. We zijn bij de final stretch van onze GKE3 maand aangekomen en dus is er gelukkig weer tijd om over films te lullen. Toch hebben we er een gamey twist aan gegeven.

Zo heeft Tom Holland via Instagram laten weten dat de productie omtrent de Uncharted film ein-de-lijk is begonnen. De film bevond zich al een gehele lange tijd in development hel en kreeg uitstel na uitstel te maken. Om daar naast de wisselingen van de wacht er ook nog een schepje bovenop te doen gooide ook het coronavirus nog eens extra roet in het eten. Maar het moment is nu dus daar. De camera’s draaien nog niet, maar de acteurs Tom Holland (Nathan Drake) en Mark Wahlberg (Sully) zijn ‘on set’.

Cinematografie Ghost of Tsushima triple A onwaardig

We gaan het ook even hebben over Ghost of Tsushima. Dat is natuurlijk geen film, maar wel een game die een hommage brengt aan de vele samurai films van weleer. Maar doet het dat ook goed? Beiden heren zijn zeer te spreken over de game, maar vooral Koos heeft grote moeite met de cinematografie van Ghost of Tsushima. Voor een game die zoveel mooie omgevingen en af en toe plaatjes op je scherm tovert is de cinematografie volgens hem triple A onwaardig.

Stopt Studio Ghibli met handgetekende animatie?

Ook schrikken we van een nieuwsbericht omtrent Studio Ghibli. De geliefde studio laat met hun nieuwste film Aya and the Witch hun handgetekende animatie achterwege voor 3D gerenderde animatie. Doodzonde volgens Koos en Jelle, want daar gaat voor een groot gedeelte de magie van de studio verloren. Laat Ghibli voorgoed handgetekende animatie achter zich? Heeft het met kosten te maken? Of is de een one-off film. Beiden heren speculeren er hevig op los.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch