Menu Premium
Loading...

Filmkings over Ghost in the Shell

06/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

David en Dennis, jawel je weet hoe laat het is Filmkings tijd. Deze week hebben David en Dennis Ghost in the Shell gekeken en gaan er natuurlijk uitgebreid over vertellen. Verder in filmland zijn er nieuwtjes als: Er is een schrijver gevonden voor de film genaamd Will Beall. Will is Verder bekend van Aquaman waar hij ook het script schreef.

Sylvester Stallone

Een beetje triest nieuws want misschien gaat Sylvester Stallone, De brede onverstaanbare Expendable niet meer mee doen met the Expendables 4. Tussen Sylvester en de regisseur schijnt het niet helemaal goed te zitten, maar zelf zegt de regisseur genaamd Avi Lerner dat het wel goed komt. Laten we het hopen.

Ook hebben we een nieuwe trailer van War for the planets of the Apes. Samen met onze pratende vriend Caesar gaan we weer een film vol actie, geweld tegemoet. We gaan door met interessant nieuws namelijk: Joss Whendon gaat een Batgirl film regisseren. Ja je leest het goed Badgirl, hier valt veel tofs van te maken vinden de heren.

IT remake

Voor de mensen die van Clowns houden, houdt je vast want er is een Trailer van It verschenen. Een verfilming van een boek van Stephen King natuurlijk. En als laatste trailer van deze Filmkings een film van Luc Besson genaamd: Valerion. Een over de top scifi fantasy en we verwachten dat het een leuke film wordt.

En als afsluiter hebben de heren ook nog film tips voor ons. Een volle Filmkings met Ghost in the Shell. Laat ons in de comments weten wat jullie van de films vinden en of jullie ze gaan checken!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch