Menu Premium
Loading...

Filmkings over Get Out & Blade Runner 2049

12/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Filmkings ahaa Savers of the Universe. David en Koos zijn er weer klaar voor om een zeer uitgebreide Filmkings op te nemen.

Allereerst beginnen we met een trailer van Captain Underpants. Een animatiefilm van Dreamworks Animation die al een hele tijd in productie had kunnen gaan. De licentie lag al sinds 2011 bij hen, maar hij werd uitgesteld en nu is hij dan eindelijk klaar voor release.

Oksel-gate

Verder kijken we naar een stukje uit de nieuwe Wonder Woman film. Koos loopt hier niet super warm voor terwijl David hem zeker gaat checken. Daarnaast is er ophef over de okselkleur van Wonder woman in de film… Je moet wat hebben om over te zeuren hè.

Blade Runner 2049 & Dunkirk

Gisteren is er ook een trailer verschenen van Blade Runner 2049. Beide Gamekings zijn weggeblazen door deze trailer, de muziek is on point en de cast ziet er veelbelovend uit. Om verder te gaan met trailers, hebben we er nog eentje die enorm wreed is, namelijk: Dunkirk. Een film van Christopher Nolan die, afgaande op de trailer, er supergaaf uitziet.

Get Out

En dan is het eindelijk tijd voor Get Out. De film gaat over een donkere Amerikaanse jongen die sinds enkele maanden een relatie heeft met een blank meisje. Samen gaan zij voor het eerst een weekendje bij haar ouders logeren en daar gebeuren eigenaardige dingen. De film legt de gevoelige verstandshoudingen in Amerika bloot en geeft hier een eigen twist aan.

Een zeer leuke uitgebreide Filmkings met heel veel toffe films en trailers. Laat ons in de comments weten welke films jullie gaan checken!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch