Menu Premium
Loading...

Filmkings over Flash Gordon, Space Jam 2 en The Good Liar

03/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Veeg de popcorn maar weg tussen de bioscoopstoelen, want het is weer tijd voor Filmkings! Jelle en Koos hebben diepe duik genomen in het laatste filmnieuws en hebben nieuws gevonden over Space Jam 2, Flash Gordon, Charlie’s Angels en meer. Ga lekker zitten voor deze aflevering van Filmkings!

Nog meer oude ideeën in een nieuw jasje

Hier op de redactie zijn we over het algemeen geen fan van remakes en reboots van oude meuk. Is niet heel erg origineel. Toch moet je altijd er open voor staan, want soms wordt er toch iets moois afgeleverd. Of dat bij deze films het geval gaat zijn, valt te betwijfelen. De eerste van deze twee films is Space Jam 2. Wat krijg je als je de Looney Tunes mixt met Micheal Jordan? Dan krijg je een rare film waar echte mensen een potje basketbal spelen met animatie karakters. Toentertijd was deze film wel vermakelijk voor de kinderen. Nu wordt het stokje overgedragen van Jordan naar leBron James. Hij heeft er in ieder geval zin in, maar het is nog maar te zien of deel 2 ook vermakelijk gaat worden. Een andere reboot is de nieuwe Charlie’s Angels films. Koos en Jelle keken de laatste trailer en waren verrast: het ziet er niet uit als totale schijt.

Hier kijken we wel naar uit

Er komt een derde film in de 28 days later reeks aan. Jelle en Koos hebben er zin in, zeker omdat de makers van de eerste film terugkomen en nu wel een budget hebben. De eerste film was voor hen beiden een goede ervaring, dus zij kunnen niet wachten op de derde film. In de tussentijd kunnen ze de tijd doden met The Good Liar, een film waarin Ian McKellen in de schoenen kruipt van een leugenaar. De thriller maakte wel een positieve indruk, dus deze gaan we kijken.

Wil je alle leuke nieuwtjes kijken van deze week? bekijk dan deze aflevering van Filmkings!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch