Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over Disney+, Spider-Man, Ghostbusters en Jurassic World

18/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor een nieuwe Filmkings, vanaf nu in principe elke week op maandag. Want wat is er nou lekkerder dan je week te beginnen met nieuws omtrent films. Jelle en Daan gaan goed zitten voor nieuwtjes over Disney+, Ghostbusters, Jurassic World en de nieuwe trailer van Sonic.

Disney+ al meet dan 10 mil subscribers, geen Spider-Man films

Dat het in deze Filmkings veel zal gaan over Disney+ is gezien de release van de streamingdienst deze week natuurlijk niet zo heel gek. Mensen hebben massaal naar de eerste twee afleveringen van The Mandalorian zitten kijken. Dit leverde Disney+ al snel meer dan 10 miljoen subscribers op. Inmiddels zal het aantal al we zijn opgelopen richting de 20 miljoen. Prima cijfers dus, maar er was ook wat minder goed nieuws. Spider-Man films komen niet naar de dienst. Want Sony.

Ghostbusters en Jurassic World zien oude characters terugkeren

Van beide zit er natuurlijk een nieuwe film aan te komen. De originele cast van Ghostbusters gaat namelijk terugkeren in de nieuwe film. De derde film in de serie zit er aan te komen en de 1989 cast gaat dus terugkeren in die film. Ook de Jurassic World cast gaat terugkeren in Jurassic World 3. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard zijn ook te zien in de nieuwe film.

Sonic heeft een make over gekregen

En Jelle blijft beweren dat dit een enorme marketing stunt is. En de aandacht van veel mensen hebben ze zeker te pakken. Na de negatieve feedback op de originele Sonic Hedgehog Trailer, besloten ze het uiterlijk van Sonic in de film maar even snel te wijzigen. En afgelopen week kwam er ineens een nieuwe trailer naar buiten. En de reacties waren goed. Wat vonden Jelle en Daan van het nieuwe uiterlijk van Sonic? Daar kom je natuurlijk achter in dit item.

Wat vond jij van het nieuwe design van Sonic? Laat het weten in de comments!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch