Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over Disney+, Spider-Man en Stranger Things 4

06/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor een Filmkings! Het is momenteel namelijk zo druk met betrekking tot filmnieuws dat er met gemak elke week een Filmkings kan worden opgenomen. Naast Jelle zit dit keer iemand anders. Daan neemt de rol van Koos even op zich en gaat samen met Jelle praten over onder meer Disney+, Spider-Man en Stranger Things 4-nieuws. Daarnaast zijn er ook vijf trailers. Bomvol dus!

Spider-Man keert toch weer terug in de MCU

Jawel! Alle Spider-Man en Marvel-fans kunnen weer rustig ademhalen. Een paar weken geleden werd bekend dat Marvel en Sony met betrekking tot Spider-Man uit elkaar zouden gaan. Sindsdien spraken onder meer Tom Holland en andere hoofdrolspelers zich al uit over de zaak in de hoop toch terug te keren. Ze krijgen nu hun zin. De vraag is echter voor hoelang. Er zijn namelijk geruchten dat Marvel gaat proberen Spider-Man uit de MCU te schrijven. Interessant.

Nieuwe teaser van Stranger Things 4

Stranger Things 3 is amper geopenbaard of we hebben al een nietszeggende teaser voor de nieuwe Stranger Things: Stranger Things 4. Maak ervan wat je wil (dat doen Daan en Jelle namelijk ook) en fantaseer er op los. Want verder kun je er nog niet zo heel veel mee.

Marvel series worden bijzonder duur

Dit komt omdat de productiewaarde van deze series extreem hoog liggen en dus ook de kosten stijgen. Dit zal dan weer terug te vinden zijn in de prijs van de serie. Of je er nou blij mee bent of niet. Feit is wel dat je zult gaan moeten betalen (Disney dus ook) voor goede content. En de kans is redelijk groot dat de series van Marvel kwalitatief goed gaan zijn.

Hoe verwacht jij dat de situatie Spider-Man/Marvel gaat aflopen? Wil jij hem langer in de MCU zien? Wat zijn jouw verwachtingen van Stranger Things 4?

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch