Menu Premium
Loading...

Filmkings over Han Solo en Altered Carbon

10/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na alle trailers die de afgelopen tijd om je oren zijn gevlogen, is het weer tijd om deze te bespreken in een nieuwe Filmkings! Koos en David zijn op de bank neergeploft om je van alle informatie te voorzien. Dankzij de Super Bowl hebben onze mondhoeken weer vrolijk omhoog gestaan. Teaser trailers van diverse blockbusters werden getoond, waaronder Avengers: Infinity War, Mission Impossible: Fallout en zelfs Solo a Star Wars Story! En ook enkele dagen later werden de trailers van Deadpool 2 en Venom op het internet getoverd. Er is dus genoeg te bespreken. Check Filmkings over Han Solo en Altered Carbon!

Trailer Madness!

Altered Carbon is een Amerikaanse science fiction serie die te zien is op Netflix. Het is geregisseerd door Laeta Kalogridis, die het verhaal gebaseerd heeft op een roman van Richard K. Morgan uit 2002. Het eerste seizoen bevat tien episodes en is verschenen op 2 Februari 2018. Het verhaal speelt zich 250 jaar in de toekomst af. Waarbij een gevangene terug keert in een nieuw lichaam, om een complexe moord op te lossen. Alleen dan, kan hij zijn vrijheid herwinnen.

Naast de nieuwe Altered Carbon serie, is er een spin-off film van het Star Wars universum in de maak. Solo a Star Wars Story is de nieuwe film, die om het wel bekende personage Han Solo gaat draaien. De regie is in de handen van Ron Howard. Hij was als vervanger aangewezen door Lucasfilm tijdens het ontwikkelproces van de film. Bekende characters uit het Star Wars universum zullen een rol spelen in de film. Waaronder de harige co-pilot van Han Solo, Chewbacca. Hij zal gespeeld worden door Joonas Suotamo. Ook Lando Calrissian zal te zien zijn. Hij wordt vertolkt door rapper/acteur Donald Glover shined in de trailer!

Wat vinden jullie van al het nieuws dat is uitgekomen? Genoeg trailers? Hadden jullie meer verwacht dan wat er is getoond tijdens de Super Bowl? Laat het weten in de comments!

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch