Menu Premium
Loading...

Filmkings over de Warcraft: The Beginning en Spectre

05/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zitten ze dan, Dennis en Vasco, klaar om al het film-nieuws met jullie te bespreken. Vasco is al een tijdje niet in een Filmkings verschenen en Dennis is daarom ook blij dat hij er bij is. Naast al het nieuws over Warcraft, Star Trek en Preacher, hebben zij ook de nieuwste James Bond-film gekeken, genaamd:Spectre.

We trappen af met nieuws over de aankomende trailer van de film Warcraft, die het verhaal vertelt van de gelijknamige game-serie. We hebben zelfs al een paar screenshots! Daarnaast is er een super vette aankondiging over de nieuwe Star Trek TV-serie. Wat zou dat nou kunnen zijn? Ook is er een eerste trailer verschenen van het verfilmde stripboek Preacher. Daarnaast is er ook nog volop aandacht voor de nieuwe Bond-film. 007 Spectre is de vierentwintigste (!) film in de reeks en heeft daardoor een eer hoog te houden. Lukt dat met deze film ook? Of slaan ze met Spectre de plank totaal mis?

De heren hebben in iedergeval een duidelijke mening over al het nieuws. Om achter deze mening te komen, kijk je dezeĀ Filmkings over de Warcraft film en Spectre.

Filmkings over de Warcraft film en Spectre

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch