Menu Premium
Loading...

Filmkings over de Super Bowl-trailers en A Monster Calls

10/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naast het feit dat we allemaal van games houden, hebben velen van ons ook een voorliefde voor films. Gelukkig is er de afgelopen week aardig wat gebeurd in de film-wereld. Vooral omdat de film en de sport-wereld even samen zijn gekomen in een gigantische evement, namelijk de Super Bowl. Of je nu wel of niet iets hebt met American-football, je moet toegeven dat de Amerikanen weten hoe ze een show neer moeten zetten. Zoals ieder jaar zijn er ook tijdens deze grote finale weer een aantal vette nieuwe trailers getoond van films waar wij in ieder geval met smart op zitten te wachten. In deze Filmkings over de Super Bowl-trailers en A Monster Calls, gaan Dennis en David jou hier alles over vertellen.

Beide mannen zullen het onderhand hebben over de trailers van Pirates of the Caribbean: Zalazar’s Revenge (of Dead Men Tell No Tales, zo je wilt), Life, Stranger Things seizoen 2, Guardians of the Galaxy vol. 2 en nog veel meer. Ook hebben ze de film A Monster Calls bekeken. Als je graag wil weten of dit een aanrader is, of dat je beter het boek kunt lezen, weet je wat je te doen staan.

Daarnaast hebben Dennis en David ook een aantal film-tips voor je in petto, waar van merendeel momenteel ook in de bioscoop te zien is. Heb jij nog een vette film gezien die je ons en de community graag wil aanraden? Zet het vooral in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch