Menu Premium
Loading...

Filmkings over de Golden Globe uitreikingen, Vanilla Ice film en eten tijdens de film?

08/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe week, nieuwe kansen en dus weer een nieuwe Filmkings. Met deze week weer een hoop sappige nieuwtjes en nieuwe trailers voor jullie kijkplezier. Met natuurlijk onze eigen twee parels Jelle & Koos, het legendarische filmduo. Met deze week nieuws over de Golden Globes nominaties, een Vanilla Ice film en snacken wanneer een acteur op het witte doek ook eet. Dus pak maar alvast wat ongezouten pinda’s en een glas kokosmelk erbij want net zoals vorige week is het tijd voor Filmkings!

Golden Globes

Het was alweer de 76ste keer dat de Golden Globes uitgereikt zijn. Dit jaar had ‘Bohemian Rhapsody’ best Motion Picture Drama gewonnen, met Rami Malik als beste acteur in de categorie ‘best motion picture drama’. Volgens Jelle en Koos mogen er wel wat meer superhelden films bij zitten. Zo was ‘Avengers: Infinity War’ nergens te vinden tussen de genomineerden. Tot onze verbazing was Black Panther te vinden in dezelfde categorie als ‘Bohemian Rhapsody’ maar heeft deze helaas niet gewonnen. Wie het filmnieuws volgt heeft wel gehoord van de geweldige actie van Christian Bale. Tijdens zijn speech bedankte de acteur Satan voor het helpen met zijn rol als ‘Dick Cheney’ in de film ‘Vice’. Christian Bale won een Golden Globe voor ‘Best Performance by an Actor in a Motion Picture – Musical or Comedy’.

Vanilla Ice

Wie herinnert zich nog de geweldige film ‘Cool as Ice’, een film van Vanilla Ice uitgebracht in 1991. Nu zijn er dus geruchten dat er een biopic komt van de legendarische rapper ‘Vanilla Ice’, beter bekend als Robert Matthew Van Winkle. De film zou zich meer focussen op het succes van Vanilla Ice en al zijn tegenslagen tijdens zijn rap-carrière. James Franco zou volgens geruchten de producent zijn van de film. Zitten we hier nou op te wachten of kunnen ze het script maar beter in de ‘ijskast’ leggen?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch