Menu Premium
Loading...

Filmkings over Disney 23, Star Wars, Spider-Man en Breaking Bad

27/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer tijd voor Filmkings! Omdat onder meer de Disney 23 afgelopen week is geweest, is er weer genoeg te bespreken. Jelle en Koos gaan er voor zitten en bespreken onder meer de trailer en andere nieuwtjes omtrent de nieuwe Star Wars-film. Verder kijken Koos en Jelle ook naar trailers en komt de situatie Spider-Man weer langs. Pak je popcorn er maar bij!

De nieuwe Star Wars Trailer

Afgelopen maandag werd de nieuwe trailer van Star Wars: The Rise Of Skywalker geopenbaard. Het was de D23 Special Look trailer, waarin het merendeel van de trailer flasbacks zijn. Aan het einde worden er echter een paar nieuwe beelden geopenbaard en tevens zien we Rey als haar versie van de Dark Side. Daarnaast waren er ook nog een paar posters en wat aankondigingen met betrekking tot serie’s. Alles komt in ieder geval langs tijdens een bloedhete Filmkings. Het weer heeft zich in ieder geval prima aangepast aan het nieuws uit de filmwereld van de afgelopen weken.

Tom Holland spreekt zich uit

Het nieuws over de splitsing tussen Spider-Man en Marvel kwam bij veel fans als donderslag bij heldere hemel. Het leek er namelijk op dat beide nog wel even aan elkaar verbonden waren. Dit kwam vorige week dus plotseling ten einde. De film van begin dit jaar lijkt dus de laatste te zijn. Kevin Feige heeft al aangegeven dat het niet de bedoeling was geweest om Spider-Man voor altijd door te laten gaan. Dit is natuurlijk niet iets waar Marvel-fans genoegen mee nemen. Tom Holland heeft zich al uitgesproken en zegt dat hij 3000% van de fans houdt. Het zijn natuurlijk allemaal woorden voor de bühne. Voorlopig zien we Spider-Man niet meer terug in de MCU.

Wat verwacht jij dat er nu gaat gebeuren met Spider-Man? Wat verwacht jij van de nieuwe Star Wars en wat zijn jouw theorieën voor de film? Laat je theorieën, meningen en vragen/opmerkingen achter in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch