Menu Premium
Loading...

Filmkings over Chaos on the Bridge en Kickboxer

02/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis heeft Vasco uitgenodigd om naast hem plaats te nemen, omdat er een Star Trek-documentaire is bekeken door de heren. Enkele Filmkings-afleveringen geleden hebben zij al een discussie gehad over deze televisie-serie/filmreeks en dus is het tijd voor een nieuwe bijeenkomst in deze Filmkings over Chaos on the Bridge en Kickboxer.

We trappen af met een nieuwtje over een remake die eraan zit te komen, die volgens Vasco overigens niet gemaakt had hoeven worden. Toch is dit één van de films geweest die de lat hoger heeft gelegd voor het begrip films.

Daarnaast hebben we een trailer van een nieuwe film die is gemaakt door Terrence Malick, bekent van films zoals The Tree of Life. Ook tonen we een trailer van een nieuwe animatiefilm! Dat de heren nog kunnen genieten van een geanimeerde film, laat zien dat ze nog niet helemaal oud en verdorven zijn. Als toetje hebben ze een documentaire gekeken en de meningen over deze docu lopen erg uiteen.

Laat ons weten wat jij van deze docu en de rest van al het nieuws vindt,  maar kijk eerst deze Filmkings over Chaos on the Bridge en Kickboxer!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch