Menu Premium
Loading...

Filmkings over Castlevania

18/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel het is tijd voor Filmkings! David heeft deze week Steven meegenomen om over Netflix’s Castlevania te praten. Maar dat is toch een serie? Dat klopt, maar als je binge-watched, dan duurt het ongeveer even lang als een film, dus kan het dit keer door de beugel. De iconische game is in een Amerikaans anime jasje gestoken en verovert de harten van iedereen die van games en anime houdt. Zo ook die van Steven en David. Check het in Filmkings over Castlevania.

David en Steven kunnen nu al niet wachten op seizoen 2

Er worden wel vaker games naar het witte doek of als serie vertaalt, maar die vallen over het algemeen vaak tegen. Je hebt het gezien bij Assassin’s Creed, de matige Street Fighter films en alle zooi van Super Mario. Gelukkig is de serie van Castlevania geen tegenvaller. Regisseur Sam Deats heeft er een heus pareltje van weten te maken. David en Steven hebben het seizoen in een mum van tijd gekeken en kunnen nu al niet wachten op seizoen 2.

Ondanks dat Castlevania echt fucking gruwelijk is, gaat Filmkings niet alleen daar over. Er gebeurt namelijk wel meer in de wereld. Misschien heb je het al gehoord in Einde van de week vrijdag, maar er komt een Star Wars resort. Een magisch paradijs waar kan rondlopen in de wereld van je favoriete fantasy film. Er is ook een toffe behind the scenes trailer van Star Wars: The Last Jedi uitgekomen die we zeker weten even gaan kijken.

Jawel! Kom er lekker bijzitten en laat je inspireren door David en Steven, zodat je straks weet welke films en series je nog wilt kijken. Filmnieuws, trailers, gezelligheid en Geeking out met je favoriete movie buffs. Steven en David zitten er klaar voor. Jij ook?  Het is de hoogste tijd voor Filmkings over Castlevania.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch