Menu Premium
Loading...

Filmkings over Blade Runner 2049 en Thor: Ragnarok

19/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Filmkings is terug van weggeweest! David is niet langer vast op de redactie en dus moest het Filmkings-stokje de afgelopen maanden overgedragen worden. Alle drukte rondom de tv-opnames en Firstlook Firstlook Festival heeft ervoor gezorgd dat de rubriek eventjes gemist moest worden op Gamekings.tv. Zoals eerder gecommuniceerd krijgt Filmkings nu een vervolg. Jelle en Koos zijn naar de bioscoop gegaan om de nieuwe Blade Runner 2049 te checken. Naar goed gebruik nemen de heren eerst wat toffe nieuwtjes door. Check nu deze Filmkings over Blade Runner 2049 en Thor: Ragnarok!

Blade Runner 2049 scoort financieel slecht

Deze Filmkings wordt door de heren afgetrapt met een nieuwtje over X-men. Naast X-Men: Dark Phoenix is er meer X-Men opkomst. Fans kunnen een nieuwe trilogie tegemoet zien. Geen actiefilms meer, maar hopelijke toffe horrorfilms in deze nieuwe X-Men-trilogie. Hier blijft het uiteraard niet bij wat betreft nerd talk. De heren hebben namelijk een nieuwtje over Thor: Ragnarok voor jullie in petto. De Marvel-films vliegen je de laatste jaren om de oren. Vanuit de community ontstaat er zelfs wat ligt gemor. Het grote aantal films maakt dat sommigen wat minder enthousiast worden.

Zoals de titel van dit item verraadt, staat deze Filmkings voor een groot deel in het teken van Blade Runner 2049. Het eerste deel geldt voor velen als een van de beste films aller tijden. De verwachtingen zijn dan ook ongekend hoog. Koos en Jelle gaan in deze Filmkings dieper in op de film, maar de heren bespreken ook een opvallend nieuwtje. Mensen lopen wereldwijd nog niet zo warm als dat bij een astronomisch budget van rond de 150 miljoen euro zou moeten. Hebben jullie Blade Runner 2049 al gecheckt? Zijn jullie het eens met Koos en Jelle? Laat je horen in de comments onder deze Filmkings over Blade Runner 2049 en Thor: Ragnarok!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch