Menu Premium
Loading...

Filmkings over Bill and Ted 3, Joker en Queen & Slim

27/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Filmkings is terug! Door het overvolle schema dat we hadden tijdens de E3 2019, konden we geen Filmkings maken. Nu zijn we terug en wat is het heet in de studio. Koos en Jelle bespreken de laatste filmnieuwtjes die ze gemist hebben tijdens hun trip naar L.A. We bespreken opkomende films en sluiten af met het kijken van trailers in deze aflevering van Filmkings! Joker komt ook nog eens langs.

Bill & Ted 3 komt eraan en ook Joker is van de partij

De laatste tijd is Keanu Reeves het lievelingetje van het internet. John Wick is geliefd en hij maakte een grote indruk met zijn verschijning bij de Cyberpunk 2077 presentatie. Je vergeet bijna dat hij al jaren in het vak zit en in heel veel films heeft gespeeld. Met Bill and Ted maakte hij een cult-hit in 1989. Nu komt hij samen met Alex Winter terug om eindelijk de derde film te maken. Er wordt al jaren gesproken over een derde film, maar nu is die dan echt in productie gegaan.

Quentin Tarantino wil een Star Trek film maken

Tarantino is nu bezig met het uitbrengen van Once Upon a Time in Hollywood, waarvan het filmen al klaar is. Ondertussen is Tarantino bezig met zijn volgende projecten waaronder een mogelijke Star Trek film. Daarvoor heeft hij al een script ingeleverd bij Paramount en één ding is zeker: het script staat vol met scheldwoorden. Een Star Trek film gemaakt door Tarantino klinkt als een heel bruut idee. Het is echter de vraag of Paramount hier ook warm van wordt. Star Trek is alles behalve grof. Toch is het idee te tof om waar te zijn. Wees eerlijk: wie is niet benieuwd naar deze film?

Naast het nieuws bespreken Jelle en Koos ook trailers en door deze waren ze wel verrast. Wil je hun reacties zien en inspiratie opdoen voor je volgende bioscoopbezoek? Kijk dan deze aflevering van Filmkings over Bill and Ted 3, Joker en Queen & Slim!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch