Menu Premium
Loading...

Filmkings over Big Bang Theory, The Conjuring en Doom Annihilation

12/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zit je klaar? Popcorn en 3D bril erbij? Maak dat blikje Cola maar vast open want Jelle en Koos zitten voor je klaar om weer de nieuwste filmnieuwtjes,trailers en schandalen met je te bespreken. Zak lekker onderuit in je bioscoopstoel of loveseat en check deze nieuwste Filmkings!

The Big Bang Theory

We weten nu, wanneer The Big Bang Theory gaat eindigen. Het laatste seizoen heeft een einddatum gekregen en dat is 16 mei. Dan zal de laatste aflevering te zien zijn en die gaat een uur lang duren. Jelle ziet het als Gamekings de televisieserie, omdat het over onderwerpen gaat die ons als gamers allemaal aanspreken. Maar Koos is het hier niet helemaal mee eens. Na twaalf seizoenen loopt de serie eigenlijk nog steeds heel goed en dat is best opmerkelijk succesvol. Ligt er voor “Sheldon” eigenlijk nog wel een toekomst in de filmindustrie na de serie? Of wacht hem een toekomst zoals Daniel Radcliffe en zal hij eeuwig getekend zijn door deze rol?

The Conjuring krijgt een derde deel

Koos wordt graag wakker in het angszweet na het kijken van The Conjuring. Hij houd van de suspense van de horrorfilms en mist er absoluut geen bloedspetters tegen de muur en meer gruwelijke Saw praktijken. Kijkt hij ook uit naar dit derde deel? En wat vind hij er eigenlijk zo goed aan?

Sterke vrouwen in Dark Phoenix en Doom Annihilation

Weer een sterke vrouwelijke super hero, kan Koos dat nog wel aan? En wat denken ze van de nieuwe trailer van Dark Phoenix?  Er zijn nog meer vrouwen te vinden in de trailer van Doom Annihilation. En daar hadden we toch helemaal geen vrouw verwacht. Jelle vind het logo wel erg vet. En Doom-guy is dus vervangen door een chick. Doom-girl dus ditmaal. Kan Doom deze make-over aan? En hebben Jelle en Koos een heel klein beetje vertrouwen in deze filmversie van een game?

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch