Menu Premium
Loading...

Filmkings over Batwoman, Sony game movies en petities

22/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Licht, camera en actie! De filmkings Jelle en koos gaan er voor zitten om het laatste filmnieuws en trailers door te nemen. Pak je Popcorn en ga lekker zitten voor deze aflevering van Filmkings over Batwoman, Sony game movies en petities!

Redt Batman, onderteken deze petitie

Tegenwoordig heeft iedereen zijn mening en zijn er genoeg platformen om je mening te delen. Sommige mensen gaan een stap verder en zetten een petitie op als zij vinden dat er onrecht wordt aangedaan met een film. Na het nieuws dat mogelijk Robert Pattinson Batman gaat spelen in de nieuwe film, was de wereld te klein voor fans van de vleermuisman. Een petitie werd opgezet om dit onrecht te stoppen. Wat je ook van de acteur zelf vindt, het lijkt wel dat de frustratie vooral komt door zijn rol in de Twilight serie dan zijn kwaliteiten als acteur. Deze week is ook een petitie opgezet voor het opnieuw filmen van het laatste seizoen van Game of Thrones. Ondertussen heeft deze al 1.5 miljoen handtekeningen, want het einde is een grote teleurstelling voor velen fans. Koos en Jelle stellen ook een petitie voor: een petitie om petities af te schaffen.

Batwoman knalt erin met een trailer

Bij elke aflevering van Filmkings eindigen we met het kijken van trailers. We hebben deze keer een collectie van trailers van films die je misschien niet kent. Hoogtepunt is de trailer voor de Batwoman serie. Jelle had deze nog niet gezien en het begon leuk. Naarmate de trailer verder ging, werd het steeds frustrerender om het te bekijken. Koos en Jelle werden niet wild van deze trailer, maar wie weet, misschien is het eindproduct wel goed.

Hierover en meer kan je zien in deze Filmkings over Batwoman, Sony game movies en petities! Reageer lekker in de comments hieronder en stel daar ook je vragen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch