Menu Premium
Loading...

Filmkings over Batman vs. Ninja Turtles, Doom Patrol en Star Wars

22/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaja, terug van een tijd weggeweest. Koos en Jelle zijn ervoor gaan zitten om de laatste nieuwtjes en trailers te bespreken. Pak een snack, een drankje en ga lekker languit zitten voor deze episode van Filmkings, want Jelle en Koos hebben wel lekker hun meningen weer klaar hoor. En die snacks hoeven niet zo gezond te zijn, want zoals in de video te zien is, nemen de heren het ook niet zo nauw met wat zij in de mond proppen

Formule 1: Drive to Survive

Koos houdt wel van snelheid en is dan ook grootst fan van Formule 1. Netflix heeft het afgelopen seizoen naast de rijbaan gestaan. Daarmee hebben ze alle hoogte- en dieptepunten van het seizoen meegemaakt. Natuurlijk heeft Max Verstappen hier ook een grote rol in, dus voor al zijn fans gaat deze serie een pareltje worden.

Doom Patrol

Ken je dat, van die momenten die je ziet en je mond gewoon stil valt. Dat je gewoon niet weet wat je er van moet zeggen. Koos en Jelle hebben zo’n moment als ze de nieuwe trailer kijken van de Doompatrol serie, die DC voor hun eigen videoplatform gaat maken. Branden Fraser is ook terug van weggeweest, want hij is zowaar deel van deze verdoemde patrouille. Hij is wel wat kilo’s aangekomen, maar daar is weinig van te merken zodra hij in zijn robotkostuum gaat zitten.

Loki op Disney+

DC gaat series maken van hun superhelden voor hun eigen videoplatform, maar Marvel doet keihard mee. Voor Disney+ is Marvel al enige tijd bezig om de productie te beginnen, maar het is vastgesteld dat Loki de eerste hiervan gaat zijn. De ondeugende broer van Thor krijgt zijn eigen serie en nu is ook bekend dat Rick & Morty schrijver, Micheal Waldron, het eerste seizoen gaat schrijven. Tom Hiddleston gaat natuurlijk zijn talenten vertonen in de seriewereld in plaats van het filmdoek.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch