Menu Premium
Loading...

Filmkings over Ant Man en Rick and Morty

09/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe Filmkings! Deze week zitten Steven en Jelle klaar om jullie op de hoogte te brengen van het laatste nieuws uit filmland. Het kijken van films blijft immers een diepgewortelde passie van ons. We weten allemaal dat Steven een brede smaak heeft, terwijl Jelle een wat nauwere kijk heeft op het thema ‘films’. Zoals we van hem gewend zijn liggen bij hem de termen ‘fucking wreed’ en ‘kut shit’ behoorlijk dicht bij elkaar. Ook deze Filmkings vormen deze verschillende zienswijze een prima voedingsbodem voor discussie. Benieuwd wat er allemaal gezegd gaat worden? Bekijk dan nu Filmkings over Ant Man en Rick and Morty.

Get out meest winstgevende film van het jaar

Ook deze week kent Filmkings weer een scala aan interessante onderwerpen. Zo buigen de heren zich over het feit dat Get Out tot nu toe de meest succesvolle film van het jaar is. Althans, in financieel opzicht. De film loopt goed maar kent verder geen astronomische aantallen wat betreft kijkers. Hoe het toch zo ver heeft kunnen komen, hoor je in deze Filmkings met Jelle en Steven! Verder komt ook de nieuwe trailer van Mother ter sprake. Kunnen de heren het genre van de psychologische horrorfilm waarderen, of zijn ze van mening dat er wat goedkoop gebruik wordt gemaakt van de Get Out-rage?

Nadat een teaser van de nieuwe Ant Man ter sprake is gekomen, buigen de heren zich over het hoofdgerecht van deze Filmkings. Rick and Morty wint al tijden aan populariteit en zowel Steven als Jelle kunnen de humoristische comedy-serie erg waarderen. Seizoen drie komt dan ook uitgebreid ter sprake. Wat is jullie mening over Rick and Morty? Houden jullie van series als deze? Kunnen jullie de stijl waarderen of neigen jullie meer naar een ander type komedie? Laat jullie mening horen in de comments onder deze Filmkings over Ant Man en Rick and Morty!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch