Menu Premium
Loading...

Filmkings over 300: Rise of an Empire

28/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag en zo vlak voor het weekend wil jij natuurlijk niks liever dan nog even het laatste filmnieuws te horen krijgen. Deze week zitten naamgenoten Dennis Mons en Dennis in de studio om jou op de hoogte te brengen van het laatste filmnieuws. Zo hebben de mannen het onder andere over de nieuwe trailer van X-Men: Days of Future Past en bevat deze Filmkings een review van 300: Rise of an Empire. Ben jij benieuwd hoe Dennis Mons en Dennis denken over deze film? Check dan deze Filmkings over 300: Rise of an Empire.

300: Rise of an Empire is een sequel op het populaire 300 dat in 2006 verscheen. Na de overwinning op Leonidas en zijn 300 spartanen, trekt het Perzische leger onder leiding van Xerxes veder in richting  het zuidelijke deel van Griekenland. In 300: Rise of an Empire volg je het verhaal van de Griekse generaal Themistocles die het opneemt tegen het leger van Xerxes en Artemisia. Dennis Mons en Dennis hebben de film gezien en laten je in deze Filmkings weten of deze film in de voetstappen weet te treden van het eerste deel.Verder hebben we in deze Filmkings nog wat nieuwtjes voor je. Zo zijn er wat foto’s opgedoken van The Avengers: Age of Ultron opgedoken waar onder andere Ultron en Scarlet Witch in te zien zijn. Daarnaast is er een nieuwe Cheech and Chong-film aangekondigd. Of Dennis en Dennis hier een beetje naar uitkijken, hoor je in deze Filmkings over 300: Rise of an Empire

Filmkings zou Filmkings niet zijn als we geen vette trailer voor je in petto hebben. Deze week is er namelijk een nieuwe trailer uitgekomen van X-men: Days of Future Past. Ben jij benieuwd naar de nieuwe trailer van X-Men: Days of Future Past en wil jij weten hoe de heren denken over 300: Rise of an Empire? Check dan snel deze ‘Filmkings over: 300: Rise of an Empire!

Filmkings over 300: Rise of an Empire

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch