Menu Premium
Loading...

Filmkings over 10 films waar we naar uitkijken in 2017

08/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naast de Assassin’s Creed review, doen we deze week gewoon nog een filmspecial. Dennis en David hebben een lijst gemaakt met 10 films waar ze erg naar uitkijken in 2017. Naast deze geanticipeerde titels zijn er uiteraard ook een paar nieuwtjes die met jullie gedeeld worden. Dus pak een bak popcorn en geniet van deze Filmkings over 10 films waar we naar uitkijken in 2017!

Het jaar 2017 lijkt wel een filmjaar te worden van franchises, sequels, prequels, reboots en spin-offs. Niet dat dat per se erg is, maar we hopen ook nog wel dat er een paar originelere titels voorbij komen in 2017. We beginnen deze Filmkings in ieder geval met een documentaire over twee recent overleden actrices. In de trailer van Bright Lights zie je de relatie tussen Carrie Fisher en moeder Debbie Reynolds en hoe hun leven eruit zag de laatste paar jaar. Dat wordt waarschijnlijk janken voor de Star Wars fans onder ons.
Daarnaast heeft Dennis ook de eerste trailers meegenomen van Blade Runner 2049 en Alien: Covenant. Beiden zijn natuurlijk sequels op film classics, dus wij zijn erg benieuwd hoe dat gaat uitpakken. Als we naar het repertoire van regisseurs Denis Villeneuve en Ridley Scott gaan kijken, hebben wij er in ieder geval wel vertrouwen in.

Na deze nieuwtjes komen we dan bij de lijst van films waar we erg naar uitkijken in 2017. Benieuwd naar de selectie films van David en Dennis? Check dan snel deze nieuwe Filmkings!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch