Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over Dark Crimes, Ocean’s 8 en Avengers: Infinity War

18/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een andere week, een andere editie van de grote Koos en Jelle show. Ditmaal is er vooral sequel nieuws! Oprah is langs geweest en heeft met vervolgen gestrooid, en jij krijgt een deel twee en jij een deeltje acht. Jessica Jones seizoen 3 is bijvoorbeeld bevestigd. Maar dat is peanuts vergeleken met NCIS! De misdaad serie krijgt alweer een zestiende seizoen! Daar kan The Walking Dead nog een puntje aan zuigen met hun miezerige 8 seizoenen. Volgens de makers van de zombieserie slaan ze met het achtste seizoen een totaal andere richting in. Dat is met de terugvallende kijkcijfers ook wel nodig! Dit, Ocean’s 8 en meer wordt door de heren besproken in een gloednieuwe Filmkings!

Een gloednieuwe trailer van hitsige heist film Ocean’s 8

Na de nummers 11, 12 en 13 is het natuurlijk tijd voor nummertje 8. De laatste Ocean’s film is ondertussen alweer elf jaar geleden. Dus het werd wel weer eens tijd voor een goeie heist film. Zijn jullie hier siked voor? Of hebben je misschien liever snelle auto actie zoals in een Fast & Farious film? Ja? Dan hebben we ook voor jou een nieuwtje in deze Filmkings. Of zijn superhelden toch meer je ding? Uiteraard komen ook deze weer voorbij!

Black Panther beats Titanic at the Box Office

Black Panther doet het blijkbaar dus enorm goed in de eerste aantal weken en weet dus de cijfers van de Titanic te verbreken. Een film die waarschijnlijk nog eens hard voorbij zou kunnen gaan is de aankomende Avengers film. De mannen op de bank hebben de kaarten al binnen, dus verwacht rond de release van de film een review op de website. Ondanks dat Jelle het eigenlijk kort wilde houden. Is het ze toch weer gelukt om vijfenveertig minuten compleet vol te lullen over Films en Series. Dus ben je benieuwd naar alle laatste nieuwtjes in de filmwereld? Kijk dan maar gauw het item.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch