Menu Premium
Loading...

Filmkings met X-Men: Days Of Future Past en Big Hero 6

29/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een verse Filmkings met twee opgetogen filmkenners! Vandaag zitten Vasco en natuurlijk Dennis Mons voor jou klaar om je bij te praten over het laatste filmnieuws. Vandaag is het nieuws wel wat gericht op superhelden, dus voor degene die daar niet van houdt, dan kun je je alvast voorbereiden. Dat maakt deze Filmkings echter niet minder, want het draait nog steeds om films. Zo zijn de mannen natuurlijk naar een nieuwe film geweest en deze week was dat X-Men: Days Of Future Past. De nieuwste X-Men film met daarin zowel de cast van de oude films, als de nieuwe X-Men films. Heb jij dus al de hele week vol smart zitten wachten op je shot filmnieuws of ben jij gewoon heel erg benieuwd wat Dennis Mons en Vasco vinden van X-Men: Days Of Future Past? Check dan snel deze Filmkings met X-Men: Days Of Future Past en Big Hero 6.

X-Men: Days Of Future Past is de vijfde X-Men film en de derde die Bryan Singer heeft geregisseerd. De vraag is alleen; moeten we daar blij mee zijn? De film speelt zich in twee verschillende periodes in de tijd af. Je hebt het ‘heden’. Een periode waarin de aarde wordt beheerst door robots, genaamd Sentinels. Deze jagen op mutanten en mensen die hen helpen in het verleden, 1973 om precies te zijn. Wolverine wordt terug naar het verleden gestuurd om iets te veranderen dat er voor zou zorgen dat de toekomst waarin zij leven geen realiteit wordt. Doordat het zich in twee verschillende periodes afspeelt, worden sommige personages ook door twee verschillende acteurs gespeeld. Hier mengt Bryan Singer de oude X-Men films met de nieuwe.

Als laatste is er natuurlijk een hoop filmnieuws en een trailer. Vandaag is het de eerste trailer van de volgende Disney/Marvel-animatiefilm: Big Hero 6. Dit en nog veel meer zie je in een nieuwe Filmkings met X-Men: Days Of Future Past en Big Hero 6.

20140529_XmenSplash

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch