Menu Premium
Loading...

Filmkings met Tomorrowland en Deliver Us From Evil

15/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven en Dennis hebben het laatste filmnieuws voor je en sluiten af met de bespreking van een horrorfilm, om precies te zijn Deliver Us From Evil. Dat past mooi in deze week, want The Evil Within zorgt voor een dosis horror onder de games. Verder bespreken ze de trailer van Tomorrowland en zie je een teaser van Jurassic World.

Deliver Us From Evil is geregisseerd door Scott Derrickson. Nu klinkt deze naam naar misschien niet al te bekend, maar hij heeft onder meer de films Sinister en The Exorcism of Emily Rose geregisseerd. Een man met ervaring in het horrorgenre kunnen we wel zeggen. Deliver Us From Evil mag dan wel in het horrorgenre te plaatsen zijn, maar als we de mannen moeten geloven, zitten er maar weinig jump scares in. Wat overigens niks zegt over het oordeel van Dennis en Steven.

Daarnaast hebben ze het over een nieuwe Disney film: Tomorrowland. Er is namelijk een nieuwe trailer van deze sci-fi film met George Clooney en Hugh Laurie verschenen. Bevalt deze korte blik op de nieuwe Disney-film? Disney heeft de laatste jaren namelijk niet erg veel laten zien.

Er zitten dus genoeg nieuwtjes, trailers en films in deze Filmkings om hem niet aan je voorbij te laten gaan. Check het!
Filmkings met Tomorrowland en Deliver Us From Evil

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch