Menu Premium
Loading...

Filmkings met The Wolf of Wall Street

17/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook 2014 zit vol nieuwe films natuurlijk. We zijn nog maar net het nieuwe jaar begonnen en de eerste knaller is een feit: The Wolf of Wall Street. Deze film is echter geen volwaardige titel uit 2014, aangezien hij vorig jaar al in Amerika uitkwam. Gelukkig interesseert dit feitje Dennis en Jelle totaal niet en zijn ze de film gaan bekijken op het grote doek, ergens in ons koude kikkerlandje. In deze Filmkings met The Wolf of Wall Street hoor je van onze film-connaisseurs Dennis Mons en Jelle of het de perfecte opener is voor het filmjaar 2014.

Martin Scorsese, een regisseur die al een indrukwekkende reeks films op zijn naam heeft staan zoals Shutter Island, Inception, Gangs of New York en The Departed, mag nu ook zijn naam onder The Wolf of Wall Street zetten. De film is een comedy/drama die zich afspeelt in 90’s. De film vertelt het verhaal van Belfort, een zakenmannetje uit New York, die niet helemaal volgens de wet bakken met geld verdiend op Wall Street. Naast dikke auto’s, over-de-top feesten en lekkere wijven is Belfort ook niet vies van een hoop drugs. Dennis en Jelle hebben de film gezien en vertellen jou of het een kaartje waard is.

Naast de uitgebreide filmbespreking van The Wolf of Wall Street heeft Dennis een hoop serie- en filmnieuwtjes. Zo wordt er binnenkort een nieuwe serie uitgezonden: From Dusk Till Dawn. Misschien komt de naam je bekend voor en dat is ook helemaal niet zo gek. De film met dezelfde naam mag zich namelijk rekenen als een cultklassieker, waarin George Clooney en Quentin Tarantino de hoofdrollen hadden.

Om af te sluiten geven Dennis en Jelle beide nog een filmtip, want een Filmkings is geen Filmkings zonder de tips. Benieuwd welke tips het dit keer zijn? Je ziet het in deze ‘Filmkings met The Wolf of Wall Street’!
Filmkings met The Wolf of Wall Street

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch