Menu Premium
Loading...

Filmkings met The Maze Runner en Need for Speed

21/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Een nieuwe Filmkings met Melle en Dennis Mons! In deze Filmkings hebben ze uitgebreid aandacht voor twee films en natuurlijk een hoop ander filmnieuws. Je ziet het allemaal in deze Filmkings met The Maze Runner en Need for Speed.

Er is filmnieuws genoeg in deze Filmkings. Zo hebben de heren nieuws over de nieuwe Terminator en Wolverine. Melle heeft daarnaast een vracht aan nieuwe series gecheckt, waarbij de serie Believe redelijk indruk op hem maakte. De serie gaat over een meisje met bijzondere krachten die ze niet kan controleren.

Naast deze serie en het gebruikelijke filmnieuws hebben Melle en Dennis Mons natuurlijk ook een trailer gezien. Zij hebben namelijk de trailer gezien van The Maze Runner, een science-fiction thriller gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2009 van James Dashner. De regie is in handen van de vrij onbekende regisseur Wes Ball, die eigenlijk alleen nog bekend is van shorts. De vraag is dan ook of Melle en Dennis Mons enthousiast zijn na het zien van de onlangs verschenen trailer.

Daarnaast staan de heren ook uitgebreid stil bij de nieuwe film Need for Speed. Natuurlijk is de film gebaseerd op de gelijknamige videogame van Electronic Arts. De hoofdrol in deze film wordt gespeeld door Aaron Paul, bekend van de rol van Jesse Pinkman uit de hit-serie Breaking Bad. Weet de film zijn concurrenten te ontstijgen?

Wil jij weten of Melle en Dennis Mons Need for Speed een mislukte videogame-verfilming vinden? Of ben je nieuwsgierig naar de filmtips van Melle en Dennis Mons? Check dan snel ‘Filmkings met The Maze Runner en Need for Speed’.

Filmkings met The Maze Runner en Need for Speed

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch