Menu Premium
Loading...

Filmkings met The Mandalorian, Mallrats en malaise bij bioscopen

03/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Natuurlijk zijn de Filmkings Jelle en Koos, terug om deze week alle nieuwtjes uit de filmwereld met je te bespreken. Dit keer bediscussiëren ze het nieuws over de bioscopen in de USA, het nieuwe project van Yeon Sang-ho en de eerste geluiden rondom Scary Stories to Tell in the Dark 2. En de trailers kunnen natuurlijk niet achter blijven. Zo hebben we de nieuwe trailer van Disney’s Gallery: The Mandalorian, Torpedo u 235 en die van BLOOD MACHINES.

Drama bij de Amerikaanse bioscopen

Nu de Amerikaanse bioscopen gesloten zijn, zoeken de studio’s naar andere manieren om toch geld binnen te krijgen. Universal zag hoe lucratief het kan zijn om films direct op een video on demand dienst te zetten. Trolls World Tour, het vervolg op Trolls,  heeft namelijk binnen drie weken al meer geld in het laadje gebracht dan het origineel binnenbracht, toen deze in de bioscopen draaide. Deze berekening heeft Universal tot het besluit gebracht om meer films via de video on demand diensten uit te brengen. Iets waar de bioscopen begrijpelijk niet bepaald happy mee zijn. De keten AMC heeft bijvoorbeeld al aangegeven op deze manier niet meer met Universal te willen werken. Zou dit een begin zijn voor een revolutie zijn over hoe wij films gaan consumeren?

De lockdown lijkt perfect voor schrijver Kevin Smith

Kevin Smith heeft bekend gemaakt dat hij klaar is met de script voor Mallrats 2. Vorige maand gaf hij nog aan maar krap twintig pagina klaar te hebben. Maar je kunt blijkbaar in één week tijd veel doen. Want nu meldt de beste man dat hij er achtenzeventig pagina’s aan toegevoegd heeft. De film gaat door de crisis nog lang niet in productie. Maar het is toch fijn een eerste lichtpuntje voor deze serie. Ook is Smith bezig het script voor Clerks 3. Wat ook goed nieuws is. Enjoy your weekly Filmkings!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch