Menu Premium
Loading...

Filmkings met The Expendables 3 en Divergent

11/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze gloednieuwe Filmkings zitten Melle en Dennis Mons voor je klaar om het even goed te hebben over de nieuwste films en dan vooral de feitjes over deze films. Zo hebben de mannen het in deze Filmkings onder meer over The Expendables 3, Divergent en de nieuwe film van Zach Braff: Wish I Was Here. Vooral die laatste film is erg interessant, want de film is gefinancierd door middel van Kickstarter. Of dit een goede ontwikkeling is voor deze film, check je in Filmkings met The Expendables 3 en Divergent.

Dennis Mons heeft dit keer dus Melle meegesleurd naar de studio voor de opname van een nieuwe Filmkings. Dit is niet zo gek, want Melle is natuurlijk ook een groot filmliefhebber. Of hij ook een liefhebber is van de films die in dit specifieke item naar voren komen, is natuurlijk nog maar de vraag. Als hij overigens geen liefhebber is van Divergent, dan heeft hij niet veel metgezellen in Nederland, want de laatstgenoemde film is de meest bezochte film in Nederland van het vorige weekend. Hiermee stootte de film al snel Captain America: The Winter Soldier van de troon. Of Dennis Mons en Melle net zo onder de indruk zijn van Divergent als de inwoners van ons koude kikkerlandje, check je in Filmkings met The Expendables 3 en Divergent. Let wel op, want Melle heeft een mega spoiler in de aanbieding.

Bij een gloednieuwe Filmkings hoort natuurlijk een trailer en de trailer die je in dit item gaat zien, zit vol met testosteron. Het gaat namelijk om The Expendables 3, de laatste film in de actie-overgoten trilogy. Onder meer Sylvester Stallone, Wesley Snipes en Arnold Schwarzenegger spelen een rol in deze film, waardoor er in de film natuurlijk veel gevochten en geschoten gaat worden. Of Dennis Mons en Melle wachten op een derde deel is natuurlijk nog maar de vraag, maar het blijft sowieso niet bij deze ene trailer. Wil je weten waarover de tweede trailer in dit item gaat? Check dan Filmkings met The Expendables 3 en Divergent.

Filmkings met The Expendables 3 en Divergent

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch