Menu Premium
Loading...

Filmkings met The Counselor

30/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een spiksplinternieuwe Filmkings met The Counselor staat voor je klaar! Dat klopt ja, nu even geen games. Zoals jullie waarschijnlijk al weten worden de items van TeamHWW overgeheveld naar Gamekings.tv. Filmkings is een wekelijks terugkerend item, waarin alles over film en series wordt besproken. Meestal zullen er reviews van films langskomen, maar deze eerste keer houden Dennis Mons en Boris het bij trailers en nieuwtjes.

Filmgoeroe Dennis Mons zit standaard elke week aan tafel. Dennis weet alles op het gebied van films en heeft zo’n beetje alles al gezien. Daarnaast is Dennis ook een groot superhelden-fan, wat goed uitkomt aangezien er de laatste tijd een overschot is aan superhelden-films.

Deze week zit Dennis met Boris aan tafel. Boris is naast een liefhebber van games ook een liefhebber van goede films, behalve van de standaard ‘popcorn shit’. In de introductie-editie van deze Filmkings is nóg geen review te zien, maar die gaan er zeker komen. In deze aflevering praten Boris en Dennis over het laatste nieuws in filmwereld, want er zijn een hoop noemenswaardige films aangekondigd.

In deze aflevering van Filmkings komen de meest uiteenlopende genres aan bod, van superhelden tot monsterfilms. Aangezien Dennis een echte comicbook-nerd is, wordt hij ook heel enthousiast als ABC een nieuwe superhelden-serie van Marvel heeft aangekondigd. Boris, die eigenlijk niet van superhelden houdt, is erg sceptisch. Hij houdt er echter van als zijn fantasie wordt aangewakkerd, vandaar dat hij de nieuwe trailer van Monsters: Dark Continent heel tof vindt.

Ben jij benieuwd naar deze allereerste Filmkings editie? Check dan nu de video deze Filmkings met The Counselor.

Filmkings met The Counselor

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch