Menu Premium
Loading...

Filmkings met Sabotage en Big Hero 6

17/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben het voor elkaar, hét naamduo in één studio: Dennis en Dennis! Dennis Mons heeft namelijk een echte Arnold Schwarzenegger expert nodig deze week, omdat ze het hebben over de film Sabotage. Natuurlijk is er maar één echte Arnie-kenner op de redactie en dat is natuurlijk niemand minder dan onze eigen Dennis de Bruin. De twee heren gaan jou het fijne van deze nieuwste actie-knal-oneliner orgie vertellen in de nieuwste Filmkings met Sabotage en Big Hero 6.

Ondanks dat Dennis graag twintig minuten vol lult over Arnold Schwarzenegger, dat hij zonder enige moeite doet, is er natuurlijk ook deze week een hoop filmnieuws. Er zijn een hoop verse beelden en wat foto’s verschenen van de nieuwste Marvel-film, Avengers Age of Ultron. In een interview met Entertainment Weekly zijn er namelijk een hoop details vrijgegeven, waaronder acht officiële setfoto’s en een cover waarop de bad guy Ultron voor de eerste keer te zien is.

Dat is echter niet het enige Marvel-nieuws. Er is namelijk een nieuwe trailer van het Disney/Marvel-project Big Hero 6 vrijgegeven. De laatste trailer in deze Filmkings is de trailer van Exodus of Gods and Kings. Hiervoor komt onze andere expert aan het woord, namelijk Bijbel-kenner Dennis de Bruin. Als laatste zijn er natuurlijk ook andere nieuwtjes uit de filmindustrie, welke je allemaal hier te horen krijgt.

De heren hebben deze week ook een aantal tips voor je. Een van de Dennissen staat zelfs van zijn eigen tip te kijken, omdat hij nooit verwacht zo’n soort film aan te raden. De andere Dennis heeft een tip die je een kijkje geeft in een wereldje waar je waarschijnlijk helemaal niks vanaf weet, maar als gamer wel dagelijks mee in contact komt. Uiteindelijk is er geen beter geschikt duo dan deze twee om je bij te praten over het laatste filmnieuws in deze spiksplinternieuwe Filmkings!

Filmkings met Sabotage en Big Hero 6

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch