Menu Premium
Loading...

Filmkings met Penguins of Madagascar en Nightcrawler

07/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een Filmkings? Op vrijdag? Absoluut. Dennis en Shelly hebben namelijk een film gezien, die ze gewoon even met je moesten delen. Daarnaast is een extra Filmkings, zo aan het einde van de week, geen straf natuurlijk! Dus gewoon kijken naar deze extra Filmkings met Penguins of Madagascar en Nightcrawler!

Het is een iets kortere Filmkings dan gewoonlijk, want anders is er komende week natuurlijk niks meer te melden. Om te beginnen kun je de nieuwe trailer van Penguins of Madagascar zien. De pinguïns krijgen met deze film hun eigen spin-off. De kleine duiveltjes zaten namelijk al in de Madagascar-films, waar ze de boel op stelten zetten. Dat gaan ze nu dus doen in hun eigen film. Daarnaast is er een trailer uitgekomen van Chappie, een nieuwe film van regisseur Neill Blomkamp, die bekend is van Elysium en Distict 9. Verder gaan er nog wat geruchten rond over Channing Tatum en is er wat te melden over een film van Quentin Tarantino. Wat daar precies de bedoeling van is, zal je toch echt zelf moeten checken.

Maar waar het deze Filmkings echt om draait is natuurlijk Nightcrawler, een misdaad-thriller met Jake Gyllenhaal in de hoofdrol. De film draait vanaf nu in de Nederlandse bioscopen. Dennis en Shelly praten je bij over deze film en laten je weten wat ze ervan vinden. Check het nu in ‘Filmkings met Penguins of Madagascar en Nightcrawler’!
Filmkings met Penguins of Madagascar en Nightcrawler

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch