Menu Premium
Loading...

Filmkings met Mulholland Drive

08/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

En ja hoor, het is eindelijk vrijdag! Dus aangezien het bijna weekend is, heb je straks heerlijk twee dagen geen zak te doen. Gelukkig hebben Dennis Mons en Jelle een heleboel filmnieuws voor jou, zodat jij straks genoeg te doen hebt in je ‘oh zo drukke’ weekend. Zoals je wel gemerkt hebt, is Dennis bij iedere Filmkings van de partij, maar voor onze Jelle is dit een echte primeur. Jelle gaat samen met Dennis jou al het laatste nieuws vertellen in deze Filmkings met Mulholland Drive.

Een paar jaar geleden kwam de film Anchorman uit. Deze was in die tijd een erg grappige komedie die daarnaast ook nog eens succesvol was. Enkele jaren later is er dan nu Anchorman 2 aangekondigd. De vraag is nu alleen of het een makkelijke geldvanger is of juist een waardig vervolg van de epische Anchorman. Nu we het toch over vervolgen hebben. Hugh Jackman heeft laten weten graag nog een Wolverine film te willen maken. Nu is dit niet heel verrassend, aangezien meneer Jackman met dit personage is doorgebroken.

Deze keer in Filmkings bespreekt Dennis geen nieuwe film, maar een oude klassieker van de regiseur David Lynch. We hebben het hier over de film Mulholland Drive. Het is een film waarbij iedere kijker een eigen interpretatie aan kan geven. Bijvoorbeeld waarom er bepaalde gebeurtenissen zijn gebeurd. Naast deze film hebben Dennis en Jelle ook nog twee leuke tips om in het weekend te gaan kijken. Dus bekijk deze Filmkings als jij je dit weekend niet wilt vervelen.
Filmkings met Mulholland Drive

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch