Menu Premium
Loading...

Filmkings met Maleficent

22/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Normaal gesproken zijn Dennis en Melle de vaste presentatoren van Filmkings. Dit keer is het echter ietsje anders. Boris is in deze Filmkings met Maleficent namelijk even aangeschoven in de studio. Aangezien Boris een echte seriefanaat is en om ervoor te zorgen dat jij je in het aankomende weekend niet kapot gaat vervelen, hebben Boris en Dennis dit keer een hoop serietips voor jou. Dit betekent dat je dit weekend lekker met een kop warme chocolademelk, lui op de bank series kunt kijken. Wie wil dat nou niet?

Onder de tips van Boris en Dennis zitten een aantal series die kort geleden met een nieuw seizoen begonnen zijn en een aantal die juist net pas van start zijn gegaan. Deze hebben zij niet aan zich voorbij laten gaan. Wat dacht je van Almost Human, American Horror Story en Homeland?

Misschien ben je iemand die totaal niet van series houdt, maar wel graag een film kijkt. Dan hebben we voor jou een film die in 2014 in de bioscoop zal draaien. We hebben het hier over ‘Maleficent’. Het is een ‘volwassen’ verfilming van het sprookje, Doornroosje. Voor de studio hierachter is dit niet de eerste verfilming van een sprookje. Zij hebben ook nog Oz: The Great and Powerful en Alice in Wonderland op hun naam staan.

Ben je net klaar met het kijken van Breaking Bad en toe aan een nieuwe serie? Check dan deze Filmkings, waar Dennis en Boris jou een hoop goede series voorschotelen. Dus wacht niet langer met kijken van deze Filmkings.
Filmkings met Maleficent

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch