Menu Premium
Loading...

Filmkings met John Wick en The Rover

17/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor een nieuwe Filmkings, met een kleine twist. Afgelopen maandag heeft Jelle de opnames van Melle en Dennis voor Filmkings per ongeluk gewist. Al ligt het wel wat genuanceerder dan dat… Maar omdat wij jullie een nieuwe Filmkings niet wilden onthouden, heeft Jelle besloten om naast Dennis plaats te nemen en het opnieuw op te nemen.

Laat Jelle nou net de film van deze week gezien hebben! Dennis, die dus voor de tweede keer plaats neemt deze week, heeft een tweetal films in petto. De eerste is een trailer van de nieuwe actiefilm John Wick, met acteur Keanu Reeves in de hoofdrol, die je vast wel kent van onder meer The Matrix trilogie en 47 Ronin. Daarna nemen de guys The Rover onder de loep, waarin Guy Pearce en Robert Pattinson de hoofdrollen opeisen. Ten slotte komen er ook nog wat nieuwtjes over de Star Wars-franchise langs en hebben de heren het over de nieuwe Batmobile van Zack Snyder’s Batman v Superman: Dawn of Justice.

The Rover, met grote acteurs in de hoofdrol, heeft verrassend genoeg niet in de bioscopen gedraaid. Toch wordt er veel over gesproken in de filmwereld. Worden Jelle en Dennis enthousiast van The Rover? Je ziet het in een nieuwe ‘Filmkings met John Wick en The Rover’!

Filmkings met John Wick en The Rover

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch