Menu Premium
Loading...

Filmkings met John Dies at the End

06/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een gloednieuwe aflevering van Filmkings met John Dies at the End! Vorige week zijn we begonnen met deze nieuwe rubriek en vandaag is het tijd voor het tweede item. Boris en Dennis Mons zitten klaar om een review te doen van John Dies at the End, een film van Don Coscarelli en David Wong. Zouden Boris en Dennis dezelfde mening hebben?

Misschien heb je wel eens gehoord van Don Coscarelli. Hij is de schrijver van onder andere Bubba Ho-Tep en de televisieserie Masters of Horror. De film van deze week is gebaseerd op de gelijknamige comic John Dies at the End. Hier komt David Wong om de hoek kijken, want hij is namelijk de schrijver van de originele comic en heeft ook meegeholpen aan de film. Er spelen niet heel veel bekende gezichten in John Dies at the End, maar dat maakt de film er niet minder leuk op. De bekendste zijn toch wel Paul Giamatti en Clancy Brown. Deze acteurs hebben aardig wat ervaring in het filmwereldje en zijn daarom ook een belangrijke toevoeging. Of het goed uitgepakt heeft, is natuurlijk vraag twee. Gelukkig hebben we Dennis en Boris om daar meer over te vertellen.

Boris heeft het een beetje gehad met de films die typische Hollywood-scripts bevatten, want dit soort films zie je de laatste tijd erg veel verschijnen op het witte doek. Hij hoopt daarom op films die hem meer kunnen verrassen en misschien kan John Dies at the End hier wel aan voldoen. Dennis heeft hier minder problemen mee en staat daarom ook net iets anders in deze review.

Ben je benieuwd of Boris en Dennis deze film hun tijd waard vonden? Bekijk dan snel de nieuwe aflevering van Filmkings met John Dies at the End.

Filmkings met John Dies at the End

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch