Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings met James Bond, Palpatine en RUNDFUNK

05/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week hebben we weer wat films voor jullie klaar staan, waar James Bond er één van is. En hebben we zo maar een vreemde eend in de bijt bij Gamekings. En dat is niemand minder dan Docuking JJ. Koos leek het leuk om hem weer een keer uit te nodigen aangezien hij een aantal stokoude franchises wilde behandelen. En JJ en oud gaat goed samen. Er komt namelijk een deeltje zoveel uit van Jurassic Parc, er was nieuws over de nieuwe James Bond film en men openbaarde hoe Palpatine in leven bleef na Star Wars: Episode VI: Return of the Jedi. JJ Was best al wel een grote JJ toen deze drie franchises hun gloriedagen beleefden. Wat een fijn aanknopingspunt is om een goede discussie op te zetten.

Het Coronavirus is aangekomen in de film wereld

Nu het Coronavirus razendsnel internationaal gaat, nemen de grote studios weinig risico’s. En dat is volstrekt logisch. Het virus gedijt immers goed waar mensen vlak bij elkaar zitten. In veel van de Aziatische landen zijn de meeste bioscopen al weken dicht zitten om zo de verspreiding van het virus tegen te gaan. En in de VS en Europa lijkt het langzaam maar zeker ook die kant op te gaan. Grote studio’s kiezen er dan ook mondjesmaat voor om hun grote releases uit te stellen naar bijvoorbeeld het najaar. Zo is de live action remake van Mulan in Azië al uitgesteld. En de nieuwe James Bond kun je dus niet meer in maart gaan bekijken, maar pas in november. Spijtig.

Stars Wars boeken blijven belangrijk voor de lore

Vorige week vertelden Jelle en Emiel je al over de nieuwe richting die Star Wars opgaat. Met eerste een hele sloot aan boeken. Maar voordat we met dat hoofdstuk beginnen, was het eerst nog tijd voor de novelisatie van The Rise of Skywalker. Deze ging afgelopen weekend al in de voorverkoop op C2E2 in Amerika. In dit boek doen de schrijvers een aantal details uit de doeken die niet in de film werden geopenbaard. De novelisatie van The Rise of The Skywalker komt 17 maart uit in Amerika en hopelijk snel daarna in Europa. Tot slot was er nog een reden voor de aanwezigheid van JJ bij Filmkings. Hij wil een Nederlandse film aan Koos tonen. Wat nogal een gewaagde exercitie is, aangezien hij nog sneller kokhalst van vaderlands product dan van Thais eten. Hoe zal Koos reageren? Je ziet het in deze editie van Filmkings.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch