Menu Premium
Loading...

Filmkings met Iron Sky: The Coming Race en Interstellar

12/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met drie keer in een week tijd Filmkings word je nu wel heel erg verwend. Deze week zitten Dominique en Dennis in de studio om misschien wel de grootste filmrelease van het jaar te bespreken. De film met Matthew McConaughey in de hoofdrol wordt door velen bestempeld als een meesterwerk, maar vinden Dennis en Dominique dit ook? Hun oordeel en filmtip hoor je na al het filmnieuws van deze Filmkings met Iron Sky: The Coming Race en Interstellar.

Wat blijkt, de Bourne-trilogie is mogelijk nog niet afgelopen. Matt Damon en Paul Greengrass willen namelijk samen een nieuwe Bourne-film maken. Wat betekent dit voor de laatste Bourne-film met Jeremy Renner? Verder bespreken ze waarschijnlijk een trailer van dé kerstfilm; The Hobbit: The Battle of the Five Armies. De meningen zijn verdeeld over de vorige twee Hobbit-films. Dat zal waarschijnlijk niet veel anders zijn voor de laatste van de Hobbit-trilogie. Worden Dennis en Dominique warm voor de film door deze nieuwe trailer?

Interstellar, de nieuwe film van Christopher Nolan, heeft zowel kritiek als lof ontvangen. Hoe is hij bij de mannen gevallen? Ze gaan zo min mogelijk spoilen om jou alles over de film te vertellen, dus check snel deze Filmkings!

Filmkings met de nieuwe Hobbit en Interstellar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch