Menu Premium
Loading...

Filmkings met Interstellar en Dom Hemingway

21/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe Filmkings staat voor je klaar. Dennis Mons moet het deze week zonder Melle doen, die even geniet van een welverdiende vakantie. Dennis heeft daarom nog een keer Vasco gevraagd om met hem het laatste filmnieuws te bespreken. Dit doet hij dan ook vlekkeloos in deze ‘Filmkings met Interstellar en Dom Hemingway’.

Er is een nieuwe trailer van Interstellar verschenen. Hoewel het verhaal nog redelijk onduidelijk is, kunnen we ons in ieder geval op gaan maken voor naar wat het lijkt een nieuwe blockbuster-film van Christopher Nolan. Dennis Mons is razend enthousiast over zowel de film, als bedenker en regisseur Christopher Nolan, die onder andere The Dark Knight-serie heeft geregisseerd en we ook allemaal kennen van Inception. Vasco heeft echter wel wat puntjes op Nolan’s werk aan te merken.

Daarnaast hebben de heren op aanraden van Melle de film Dom Hemingway gekeken dit weekend. De Britse acteur Jude Law vertolkt de hoofdrol van Dom Hemingway. Je kent hem waarschijnlijk wel uit films als ‘Enemy at the Gates’, ‘A.I.: Artifical Intelligence’ en de recente Sherlock Holmes-films. De film gaat over de kluiskraker Dom Hemingway die na twaalf jaar vrijkomt uit de gevangenis en achter zijn beloning aan gaat voor het twaalf jaar lang zwijgen over de identiteit en daden van zijn vroegere baas. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot, wat zorgt voor een typisch Britse actie-film zoals bijvoorbeeld ‘Lock, Stock and Two Smoking Barrels’ en ‘Snatch’. Of de film net zo goed is als deze twee klassiekers, hoor je van Dennis Mons en Vasco.

Tot slot hebben de heren, zoals je gewend bent, een aantal filmtips voor je in petto. Ben je benieuwd wat ze deze week voor je hebben bedacht? Of ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwe space-film Interstellar en heb je vreselijk veel zin in een echte Britse actie-film? Check dan snel deze Filmkings met Interstellar en Dom Hemingway!

Filmkings met Interstellar en Dom Hemingway

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch