Menu Premium
Loading...

Filmkings met Horrible Bosses 2 en Chef

10/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis en Jelle hadden lekkere trek en hebben gekeken naar de film Chef, de nieuwe film van regisseur en acteur Jon Favreau. Je ziet het in een nieuwe ‘Filmkings met Horrible Bosses 2 en Chef’!

Chef gaat over Carl Casper, gespeeld door Jon Favreau, die zijn baan als chef-kok verliest. Hierdoor besluit hij naar Miami te vertrekken om daar een kantinewagen op te bouwen, om zo samen met zijn familie zijn creativiteit en plezier in het werk terug te vinden. Onder meer Dustin Hoffman en de actrices Sofia Vergara en Scarlett Johannson zijn ook in de film te zien. Naast het bespreken van Chef hebben de guys het ook over de nieuwe trailer van Horrible Bosses 2. De grote namen uit het succesvolle eerste deel doen ook dit keer mee, waaronder Jason Bateman, Kevin Spacey en Jennifer Aniston.

Uiteraard wordt ook het filmnieuws van de afgelopen week doorgenomen en hebben de heren een tweetal aanraders voor jou in petto. Welke dat zijn, kun je zien in een nieuwe ‘Filmkings met Horrible Bosses 2 en Chef’!

 

Filmkings met Horrible Bosses 2 en Chef

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch