Menu Premium
Loading...

Filmkings met Guardians of The Galaxy en The Machine

16/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Filmkings op woensdag?! Dat klopt ja, want vanaf nu is je favoriete film-duo niet meer op vrijdag te zien, maar op woensdag. In deze Filmkings over Guardians of the Galaxy en The Machine bespreken Melle en Dennis Mons heel wat superheldennieuws voor je. Zo hebben ze het onder andere over de nieuwe clip van Guardians of the Galaxy en X-Men: Days of Future Past. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook een review voor je en die draait deze keer om The Machine.

The Machine is een sci-fi film, waarin twee wetenschappers onderzoek doen naar kunstmatige intelligentie. Samen bouwen ze de eerste robot die bijna niet meer te onderscheiden is van een mens.  Terwijl zij hele andere ideeën hebben over kunstmatige intelligentie zit de regering achter ze aan, omdat ze de robot als wapen willen gebruiken. Of The Machine een beetje in de smaak is gevallen bij de heren, hoor je in deze Filmkings met Guadians of The Galaxy en The Machine.

Melle en Dennis hebben ook heel wat nieuws voor je bij elkaar geschraapt voor deze gloednieuwe Filmkings. Zo hebben ze deze week naast de clipjes van Guardians of the Galaxy en X-Men: Days of Future Past, ook nieuws over de nieuwe Transformers-film, de Teenage Mutant Ninja Turtle-film en regisseur Michael Bay. Ook hebben de heren het over de toekomst van films op de Oculus Rift. Hoe Melle en Dennis hierover denken, hoor je in deze Filmkings met Guardians of The Galaxy en The Machine.

Zoals je kunt lezen, hebben de heren heel wat te melden in deze Filmkings. Ben jij benieuwd naar de nieuwe clips van Guardians of The Galaxy en X-Men: Days of Future Past en wil jij weten hoe Melle en Dennis Mons denken over The Machine? Check dan deze Filmkings met Guardians of The Galaxy en The Machine, waarin Melle en Dennis Mons jou helemaal op de hoogte brengen van het laatste filmnieuws.

Filmkings met Guardians of The Galaxy en The Machine

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch