Menu Premium
Loading...

Filmkings met Godzilla en In Your Eyes

03/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je ziet het goed: het is tijd voor een nieuwe Filmkings met Godzilla en In Your Eyes! Natuurlijk kunnen we niemand anders dan Dennis Mons voor de camera zetten als het over films gaat en hij heeft Dominique deze keer meegenomen de studio in. Je ziet het hier!

Dat je Dennis bij Filmkings ziet is een standaard gegeven, maar voor Dominique is het de aller-, allereerste keer dat ‘ie met Dennis over films gaat lullen. Wat Dominique van games vindt, weten we en nu gaan we erachter komen hoe zijn kennis gesteld is op filmgebied. De heren checken samen de allerlaatste trailer van Teenage Mutant Ninja Turtles, een film die veel hoge verwachtingen waar te maken heeft. Daarnaast komt ook de meest verse trailer van Godzilla langs, welke in Nederland op 15 mei in de bioscopen verschijnt.

De film waar het vandaag allemaal om draait, is In Your Eyes. In Your Eyes ging 20 april in première op het Tribeca Film Festival in New York, en in plaats van de film daarna naar de bioscoopzalen te sturen, was het dezelfde dag gelijk mogelijk om online de film te checken. Dit was niet van te voren bekend, maar werd als verrassing op het beeld laten zien nadat de film op het festival was afgelopen. Omdat het normaal gesproken niet gebeurt, was het een experiment om de film op deze manier naar het grote publiek te brengen.

Dominique en Dennis Mons hebben allebei apart van elkaar In Your Eyes gecheckt en delen wat zij ervan vinden. Het is al heel wat dat ze iets nieuws proberen qua distributie, maar dat heeft alleen maar waarde als de film zelf ook de moeite waard is. Weet Dominique net zo goed te vertellen over films als over games? Lees niet langer, scroll terug naar boven en zie hier Filmkings met Godzilla en In Your Eyes!

Filmkings met Godzilla en In Your Eyes

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch