Menu Premium
Loading...

Filmkings over Rampage, Call of Duty Cinematic Universe & A Quiet Place

18/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat vorige week David aan de beurt was om samen met Koos de stand van zaken in de filmwereld te bespreken, krijgt Koos dit keer Jelle naast hem op de overbekende rode bank. En we kunnen heel eerlijk zijn, in deze editie van Filmkings had natuurlijk de nieuwe film Black Panther besproken moeten worden. De superhero film lijkt een grote hit in de bioscoop te gaan worden en dus hadden veel kijkers hier waarschijnlijk graag een gefundeerde mening over gezien. De heren hebben het door de drukte op de redactie echter niet voor elkaar gekregen om voor de opnames van dit item een bioscoop in te duiken. Druk, druk, druk en daarmee weinig social life. Maar de twee maken in deze Filmkings de belofte dat ze film dit weekend gaan bekijken en dus begin volgende week een bespreking online gaan zetten.

Een Call of Duty-film? Hoe dan?

Gelukkig zijn er wel gigantisch veel trailers van potentiële briljantjes uitgekomen zodat er toch nog een volwaardige Filmkings neergezet kan worden. Zo is er nog een andere superheldenfilm te vinden in dit item. Iets minder heftig misschien, maar deeltje twee van de film The Incredibles lijkt eindelijk onderweg. Eindelijk? Ja, want deeltje één kwam maar liefst veertien jaar geleden uit. Ook doken opnieuw geruchten de kop op dat er een Call of Duty film aan zit te komen. JJ heeft er naar eigen zeggen alvast een kaartje voor gekocht!

Daarnaast nog wat dierlijk griezelige stuff. Neem de reusachtige beesten in de trailer van Rampage, waarin de jacht wordt geopend op de reusachtige aap genaamd George. En het monster dat je komt vermoorden wanneer je geluid maakt in de film a Quiet Place. Jelle en Koos bekijken samen met jullie al deze trailers en geven commentaar. Om zich daarnaast dus een beetje te schamen voor het nog niet bezichtigen van de film Black Panter.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch