Menu Premium
Loading...

Filmkings met Edge of Tomorrow en Star Wars Episode VII

04/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals jullie van ons gewend zijn, staat er voor deze week een verse Filmkings voor je klaar! De filmhelden Vasco en Dennis Mons hebben de hele week het nieuws in de gaten gehouden om ervoor te zorgen dat jij nu op de hoogte bent over alles wat er in de filmwereld is gebeurd. Deze week is er nieuws over de Stargate Trilogy en Star Wars, en hebben we een paar verse trailers voor je klaarstaan. Vasco en Dennis hebben natuurlijk ook weer een film gekeken en dat is Edge of Tomorrow. Ben je benieuwd wat er nog meer voor nieuws is en wat ze van deze “zomer-blockbuster” vonden? Wacht dan niet en kijk snel ‘Filmkings met Edge of Tomorrow en Star Wars Episode VII’!

Het is natuurlijk geen geheim meer dat J.J. Abrams bezig is met de nieuwe Star Wars film. Wel zijn er een aantal foto’s gemaakt die geheim moesten blijven. Jammer voor hen, maar chill voor ons; de foto’s zijn op internet terechtgekomen. En oh, oh, wat zijn we blij om te zien dat J.J. ervoor gekozen heeft om meer practical effects te gebruiken in plaats van CGI-dingen. Er is zelfs een korte video opgedoken welke via Filmkings op je beeldscherm verschijnt. Ook is er voorbij gekomen dat Roland Emmerich bekend heeft gemaakt dat hij een nieuwe Stargate-trilogie wil maken. Eh, wat? Alweer? Blijkbaar wel. Dennis en Vasco hebben beiden een uitgesproken mening wat dat onderwerp betreft, welke ze ook zeker niet onder stoelen of banken steken. Ze hebben ook de nieuwe film met Tom Cruise gezien, Edge of Tomorrow. Een film met hetzelfde concept als Groundhog Day, alleen dan met een beetje meer actie. Is dat een goed of slecht iets?

Er is dus genoeg te bespreken in Filmking! Nu geen excuses meer, gewoon op die knop drukken, achterover leunen en genieten van ‘Filmkings met Edge of Tomorrow en Star Wars Episode VII’!

Filmkings met Edge of Tomorrow en Star Wars Episode VII

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch