Menu Premium
Loading...

Filmkings met Doctor Strange, Castlevania en Sony

05/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor Filmkings! Deze week zitten Jelle en Koos zoals eigenlijk elke week klaar om de vetste film nieuwtjes met je te bespreken. Met deze week onder andere leuke wetenswaardigheden over Castlevania, Docter Strange en Sony Pictures. En natuurlijk gaan ze ook samen met jou de nieuwste filmtrailers bekijken. Dit keer staan op het programma onder andere  Rick and Morty Season 4 en het nieuwe deel in de Train to Busan reeks. Genoeg dus om naar te kijken. Klik maar snel op de video.

Sony heeft bijna al zijn films uitgesteld

Vorige week werd al aangekondigd dat het filmfestival in Cannes voor het eerst in de geschiedenis van het festival uitgesteld wordt. Deze week maakte Sony bekend welke films niet de geplande release data gaan halen. En wat de nieuwe data dan wel zullen zijn voor deze films. Greyhound, een film waar we een tijdje geleden de trailer van hebben bekeken, is de eerste film die uitgesteld is. Met een originele release datum van 12 juni, heeft deze film nu helemaal geen releas datum meer.  Een film die te vaak negatief in het nieuws langskomt, is Uncharted. En ja hoor, ook deze week is het raak. De film is van 3 mei 2021 doorgeschoven naar 10 augustus 2021. Ook is Mobius uitgesteld. Van een originele realease datum van 19 maar 2021 is naar de nieuwe datum 31 Juli 2020.

China gaat toch niet de bioscopen een boost geven

Vorige week kwam het nieuwtje langs dat China de bioscopen sector een boost wou geven met verschillende Avengers en Christopher Nolan films. Deze week is echter helaas duidelijk geworden dat alle bioscopen in China toch weer dicht gaan. Alles om verdere verspreiding van het virus te onderdrukken.  

Michael Bay heeft een meerjarige deal met Sony gesloten

De even befaamde als gehate regisseur Michael Bay is terug bij de studio die hem zijn debuut gaf in 1995. Met de klassieke film: Bad Boys. Het zou gaan om een orgineel concept van de regisseur, genaamd Black Five. Het script schreef hij samen met Ehren Kruger bekend van Top Gun: Maverick. Wat vinden Koos en Jelle daar van? Dat en meer in Filmkings. 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch