Menu Premium
Loading...

Filmkings met Deliverance en Stretch

01/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Filmkings! Dennis en Dominique bespreken onder meer de klassieker Deliverance en een nieuwe trailer van de film Stretch! Deliverance is een film uit 1972, geregisseerd door John Boorman en met acteurs Jon Voight en Burt Reynolds in de hoofdrol.

Waarom er voor deze film is gekozen? Omdat het kan! Goede films zijn tijdloos. Of dat voor Deliverance ook het geval is, hoor je van Dennis en Dominique. Ook hebben zij een nieuwe trailer voor jou in petto, namelijk die van Stretch. Deze actie-comedy verschijnt later dit jaar niet in de bioscoop, maar gaat meteen op DVD. Worden de guys warm van de trailer? Verder is er nieuws over Star Trek 3. Regisseur J.J. Abrams heeft contact gehad met William Shatner om een rol te spelen in de nieuwe film. Shatner vertolkte voorheen de rol van Captain Kirk in de eerdere Star Trek-serie en films.

Daarnaast is er opvallend nieuws over Netflix. De all you can eat-videostreamingdienst krijgt voor het eerst een filmpremière. Crouching Tiger Hidden Dragon II: The Green Destiny zal in de bioscopen en op Netflix tegelijk voor het eerst te zien zijn. Genoeg te zien dus, in een nieuwe Filmkings met Deliverance en Stretch!
Filmkings met Deliverance en Stretch

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch