Menu Premium
Loading...

Filmkings met de Oscars en I, Frankenstein

07/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen week zijn de Oscars voor dit jaar uitgereikt. In 2013 zijn er natuurlijk grootse films verschenen, nieuwe acteurs en actrices opgestaan en zijn er nieuwe technieken gebruikt, waardoor deze natuurlijk beloond dienen te worden met een prijs. Zoals gebruikelijk gebeurt dat in de filmwereld met de Oscars. Wie er hebben gewonnen en of Dennis Mons en Melle de winnaars ook terecht vinden, hoor je in deze nieuwe Filmkings met de Oscars en I, Frankenstein.

Wanneer je de afgelopen dagen de sociale media in de gaten hebt gehouden of zelfs de Oscars hebt gekeken, weet je waarschijnlijk dat Leonardo DiCaprio opnieuw geen Oscar gewonnen heeft. Dat de ster van The Wolf of Wall Street, Inception en Django Unchained opnieuw niets wint, begint de wereld een beetje op haar lachspieren te werken. Zo zien we veel memes voorbij komen waarbij Leonardo DiCaprio om Chelsea-speler Oscar heen hangt, waardoor hij alsnog kan zeggen dat hij een Oscar in zijn bezit heeft. Alhoewel deze grapjes zeker als flauw beschouwd kunnen en mogen worden, zegt het in ieder geval genoeg over de status van de acteur. Dennis Mons en Melle hebben het hier dus ook nog over in Filmkings met de Oscars en I, Frankenstein.

Overigens kan het niet alleen over de Oscars gaan, want natuurlijk laten we ook nog even een trailer zien van een nieuwe film. Deze film gaat door het leven als The Double. Dennis Mons en Melle hebben een erg uitgesproken mening over deze film in deze nieuwe Filmkings. Natuurlijk wordt er ook nog een film besproken en deze week is het de nieuwe film met Aaron Eckhart in de hoofdrol: I, Frankenstein. Tenslotte worden er nog wat tips gegeven over een aantal films en zelfs over Google Maps, waardoor je deze ‘Filmkings met de Oscars en I, Frankenstein’ zeker niet aan je voorbij mag laten gaan!

Filmkings met de Oscars en I, Frankenstein

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch