Menu Premium
Loading...

Filmkings met de 2018 Oscars: “The Shape of Water grote prijswinnaar”

05/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vannacht was het dan eindelijk zover, de Oscars werden bekend gemaakt! Als je een echte liefhebber was moest je om 2 uur ’s nachts, Nederlandse tijd, je bed uit komen. Maar als echte liefhebber voor films was dat geen enkele moeite, althans voor een gedeelte van de redactie dan. Jelle en Koos lagen namelijk nog lekker in hun bed op dit tijdstip. Het was alleen wel met een goede reden. Vandaag moesten ze namelijk dit item opnemen! Omdat we jullie zo goed mogelijk al het nieuws willen geven over de filmindustrie, moesten ze natuurlijk fris en fruitig zijn. De heren bespreken de belangrijkste categorieën in deze korte Filmkings en of ze het er mee eens zijn, ja of nee. Zit je favoriet ertussen? Check het in Filmkings met de Oscars nazit: “The Shape of Water grote prijswinnaar”.

Wie zijn de Oscars winnaars?

Vorige week had Koos maar al te goed duidelijk gemaakt dat hij niet uitkeek naar de Oscars. Maar is hij, ondanks zijn negatieve houding, toch positief verrast? Grote acteurs, regisseurs, films en nog veel meer categorieën zijn in de prijzen gevallen. We wisten al dat The Shape of Water genomineerd was voor wel dertien Oscars. Hij heeft dan ook enkele beeldjes binnen kunnen slepen. De film is geregisseerd door Guillermo del Toro en heeft het script gezamenlijk geschreven met Vanessa Taylor. De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog, begin jaren ’60. Elisa die niet kan spreken, mag dankzij Zelda werken als schoonmaakster in een overheidslaboratorium. Hier ontdekt zij een mysterieus amfibisch wezen, dat in een enorme watertank moet leven. Elisa raakt bevriend met het wezen en komt er achter dat haar werkgever diverse experimentele handelingen wilt uitvoeren op het wezen. Ze gaat er dan ook alles aan doen om het te bevrijden.

Heeft de show jouw verrast? Ben je het eens met alle winnaars? Is Koos toch nog een beetje enthousiast? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch