Menu Premium
Loading...

Filmkings met Dawn of the Planet of the Apes en Godzilla

15/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis Mons en Vasco hebben de tijd genomen om met kritische ogen naar de bioscoop te gaan. Ze hadden geheimhoudingsplicht tot de opnames van Filmkings met Dawn of the Planet of the Apes en Godzilla, en delen nu met jou wat ze van de laatstgenoemde film vinden. Is deze reboot van de “Giant Monster” classic een succes of hebben de makers de naam van een klassieker gebruikt om een gedrocht te creëren?

Voordat de bespreking van Godzilla zover is, is het eerst tijd voor een verse trailer. Deze week zagen nieuwe beelden van Dawn of the Planet of the Apes het daglicht, oftewel het vervolg op Rise of the Planet of the Apes uit 2011. Net zoals Godzilla is de Planet of the Apes serie er ook eentje uit de oude doos, met het eerste deel al uit 1968. Rise of the Planet of the Apes werd goed ontvangen als reboot van de serie en Dawn of the Planet of the Apes moet die lijn voortzetten. Dennis Mons vertelt wat hij van de nieuwe trailer vindt, terwijl Vasco z’n best doet om spoilers te vermijden. Hij is namelijk erg benieuwd naar de volledige film. Gelukkig hoor je van Dennis of deze beelden reden tot hoop geven of niet.

Ook is het vandaag tijd om het te hebben over Constantine, de serie gebaseerd op de populaire comic-reeks Hellblazer. In 2005 verscheen de film Constantine over deze comics en de aankomende televisieserie is een opzichzelfstaande, nieuwe manier om de Hellblazer-comics naar bewegend beeld te vertalen. Vasco en Dennis Mons hebben de allereerste trailer van de Constantine-televisieserie voor je, dus die zie je hier.

Als klap op de vuurpijl is het tijd om Godzilla te bespreken. Dennis Mons en Vasco zijn allebei grote liefhebbers van de Godzilla-films en stelden dan ook hoge eisen aan deze nieuwe verfilming. Weet de 2014-editie van deze klassieker hoge ogen te scoren bij onze filmkenners? Je hoort het van ze in Filmkings met Dawn of the Planet of the Apes en Godzilla!

Filmkings met Dawn of the Planet of the Apes en Godzilla

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch