Menu Premium
Loading...

Filmkings met Captain America: The Winter Soldier

29/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week kwam er een grootse film uit voor de Marvel-fans, genaamd Captain America: The Winter Soldier. De sequel op Captain America: The First Avenger trekt volle zalen en is tevens één van de grootste filmreleases van 2014. In de film spelen onder meer Scarlett Johansson en Samuel L. Jackson, wat natuurlijk genoeg zegt over de status van Captain America. Belangrijker is echter of de film ook daadwerkelijk de moeite waard is om te kijken en dat vertellen Dennis Mons en Jelle je in Filmkings met Captain America: The Winter Soldier.

Dennis Mons is naar de Nederlandse première geweest van deze film en kan je dus alles vertellen over de nieuwe Captain America. Ook Jelle heeft de film eens even uitgebreid gecheckt en geeft dus ook zijn mening over deze gloednieuwe superheldenfilm. Laten we voor Marvel en Disney in ieder geval maar hopen dat het budget van 170 miljoen dollar voor deze film geen weggegooid geld is en dat Dennis Mons en Jelle deze film zeer kunnen waarderen. Dit hangt natuurlijk wel van een paar cruciale factoren af, want veel geld en grote namen betekent natuurlijk niet dat een film automatisch tof is. De twee mannen hebben de film in ieder geval eens even flink onder de loep genomen en vertellen je alles in deze Filmkings met Captain America: The Winter Soldier.

De gloednieuwe Captain America-film is geregisseerd door de gebroeders Russo. Zeker is in ieder geval dat dit niet de laatste Captain America is die zij regisseren, want bekend is al dat zij ook de volgende film op zich zullen nemen. Deze film moet gaan verschijnen op 6 mei 2016, waardoor je dus als Marvel- of Captain America-fan nu al een datum in je hoofd kunt prenten. Voorlopig is dat echter nog niet zover en checken de mensen massaal Captain America: The Winter Soldier. Dennis Mons en Jelle vertellen jou wat ze van deze film vinden in deze Filmkings met Captain America: The Winter Soldier.

Filmkings met Captain America: The Winter Soldier

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch