Menu Premium
Loading...

Filmkings met Avatar 2, Labyrinth en Kingdom Hearts

31/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zondag en dat betekent natuurlijk een nieuw Filmkings op je beeldscherm. Koos en Jelle zitten klaar om de nieuwtjes van de afgelopen week met je te bespreken. Zo zijn er de eerste geruchten over een Disney Kingdom Hearts-serie naar buiten gekomen. Maar er zijn ook de eerste details over het verhaal van Avatar 2 naar buiten gebracht. Om dan nog maar te zwijgen over de trailers die we deze week voor je hebben klaar staan. Met de trailer voor The Outpost als hoofdattracties. Leef je dus maar weer eens uit op die Play knop!

Zijn dan alle DC-films kapot gemaakt in de edit?

Nadat we vorige week het nieuws brachten dat de Zack Snyder edit van Justice Leaque uit gaat komen op HBO MAX, heeft nu ook David Ayer verteld dat zijn versie van Suicide Squad bijna klaar is om op de TV te tonen. Zijn film, die in 2016 uitkwam, werd destijds slecht ontvangen door de critici. En het is de vraag hoe veel van die ellende valt toe te schrijven aan de bemoeienissen van de studio. Hopelijk krijgen we snel de versie van de regisseur te zien om zelf te kunnen bepalen wie er nu een soepzooitje van het geheel maakte.

Disney zou bezig zijn met een CGI serie van Kingdom Hearts

Iedereen kent ondertussen het verhaal over de kantoren van Square en Disney, die zo dicht bij elkaar stonden dat er een dag een gesprek ontstond tussen de werknemers van beide bedrijven om een gezamenlijke game te maken. Met karakters van beide bedrijven. Ondertussen zijn er meer dan tien games uitgekomen onder de Kingdom Hearts naam. En het lijkt er nu eindelijk op dat Disney zijn expertise in de ring gaat gooien. Volgens de geruchten zijn ze nu bezig met de casting van de stemmen voor een heuse Kingdom Hearts-serie. Welke verhaallijnen deze serie gaat volgen is nog onduidelijk, net als wanneer de serie uit moet komen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch